Siistiä ja helppoa!

Ekokamu uudistaa biojätteen kierrätyksen

Ekokamu tekee biojätteen kierrätyksestä siistiä ja helppoa. Tämä tyylikäs bioastia sopii jokaiseen kotiin. Ekokamun toiminta perustuu integroituun ilmapumppujärjestelmään, jonka avulla biojätteen pilaantuminen estetään. Astiassa ei synny ylimääräistä nestettä tai hajuja. Ekokamu on hygieeninen ja mutkaton tapa kierrättää – ja niin tyylikäs, että sitä ei tarvitse piilottaa kaapin perälle!

Ekokamun designin kantavana ajatuksena on, että bioastia on niin siisti ja tyylikäs, että se sopii säilytettäväksi vaikka keittiön pöydällä, missä sitä on myös helpoin käyttää. Biojätepussia ei tarvita lainkaan ja Ekokamun voi puhdistaa helposti pesukoneessa. Perusmallin koko on neljä litraa, joten astiaan mahtuu perheen biojäte useankin päivän ajalta tai pienen talouden biojäte jopa viikon tai kahden jaksolta.

Ekokamun tavoite on paitsi tehdä kierrätyksestä mutkatonta myös edistää kotitalouksissa kertyvän biojätteen laajempaa hyödyntämistä. Kuinka moni meistä tulee ajatelleeksi, miten arvokasta raaka-ainetta tavallinen kodeissa syntyvä biojäte voi olla? Ekokamun käyttäminen on samalla tehokas ja fiksu ekoteko.

Etusivulle